27. oktobar 2022.27. okt 2022.
Pomoć na svakom koraku
OPŠTINSKO UDRUŽENjE PENZIONERA VLADIMIRCI

Pomoć na svakom koraku

„Radimo u interesu svakog penzionera i to od informisanja svih koji steknu uslove za penziju do onih koji je već primaju baveći se i njihovim ukupnim materijalno – socijalnim stanjem. Reagujemo na svaku iskazanu potrebu od nabavke ogrevnog drveta, uglja, svežeg pilećeg mesa, smrznutog peciva i drugih potrepština veli predsednik udruženja
U opštinskom udruženju penzionera Vladimirci od predsednika Mirka Lazarevića i neumornog sekretara Miluna Jovanovića saznajemo da se brine o svakom od preko 3500 penzionera a da u samom udruženju sada ima oko 450 članova referiše Lazarević:

„Radimo u interesu svakog penzionera i to od informisanja svih koji steknu uslove za penziju do onih koji je već primaju baveći se i njihovim ukupnim materijalno – socijalnim stanjem. Reagujemo na svaku iskazanu potrebu od nabavke ogrevnog drveta, uglja, svežeg pilećeg mesa, smrznutog peciva i drugih potrepština veli predsednik udruženja i dodaje:

Naše udruženje ima zavidnu saradnju sa Lokalnom samoupravom a među onima koji pomažu na svakom koraku moram istaći opštinski Crveni krst


„ Obezbeđujemo i pakete svima onima koji imaju godišnja primanja ispod 198 000 dinara pa je tako pakete prehrambenih proizvoda i sredstava za higijenu samo ove godine dobilo 166 penzionera uz napomenu da je paket bio u vrednosti od 1200 dinara. Tu je i pomoć u okviru zdrastvenih pregleda od očiju, merenja pritiska i šećera a već po tradiciji se organizuju druženja sa penzionerima susednih opštinskih i regionalnih udruženja kao i na nivou našeg udruženja a da se obogati svakodnevnica naših najstarijih sugrađana, zadovoljan je aktivnošću udruženja Lazarević.

Koliko se brine o članovima udruženja penzionera Opštine Vladimirci govore i sledeći podaci: ove godine obezbeđeno je oko 450 kubika ogrevnog drveta, oko 350 tona uglja, pilećeg mesa oko pet tona a smrznutih peciva oko 1,5 tona. U udruženju i ove podatke smatraju najboljom pozivnicom da se učlane i u ovu brojnu familiju ako do sada nisu to učinili.


Uz svaku hvalu na račun sekretara Miluna Jovanovića, čelni čovek udruženja penzionera Vladimirci ističe:

„ Naše udruženje ima zavidnu saradnju sa Lokalnom samoupravom a među onima koji pomažu na svakom koraku moram istaći opštinski Crveni krst i za kraj svoje ubeđenje da rad našeg udruženja ima ogroman značaj za najstarije žitelje opštine Vladimirci.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa