9. februar 2023.9. feb 2023.
OŠ „Jevrem Obrenović“ - košarkašice (foto: SSŠ)

OŠ „Jevrem Obrenović“ - košarkašice (foto: SSŠ)

ŠKOLSKI SPORT

Jevremova do tri trijumfa

Nova godina u sezoni školskog sporta započela je takmičenjem u košarci i basketu tri na tri za osnovne škole na nivou okruga. Košarkašice OŠ „Jevrem Obrenović“ pokazale su najviše među damama i obezbedile trijumfom sebi mesto na međuokružnom takmičenju, poslednjoj stanici pred državno finale, a jednak uspeh ostvarili su u košarci i igrači OŠ „Anta Bogićević“ iz Loznice. Uz košarkaše i basketaši ove škole su prvom pozicijom izborili mesto u narednoj fazi. Borbu je vodilo osam ekipa.

OŠ „Jevrem Obrenović“ - futsal tim (foto: SSŠ)


Futsal ekipe osnovaca sastale su se u početkom nedelje u hali „Zorka“. Ovo je bilo gradsko takmičenje. U konkurenciji dečaka, OŠ „Jevrem Obrenović“ bio je najbolji u konkurenciji deset škola, dok su njihove drugarice bile jedina prijavljena ekipa u konkurenciji dama, te su automatski osvojile pehar i plasirale se na okružno nadmetanje.

-Sportski savez je tehnički organizator, u okviru svojih redovnih aktivnosti, više od 30 takmičenja različitog nivoa iz školskog sporta. Hala je u vlasništvu grada što je važno i za školski sport, a nama otvara mogućnost da se uskoro kandidujemo i za organizaciju republičke završnice u nekoj od disciplina – istakao je Marko Panović, član Gradskog veća zadužen za sport.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa