23. februar 2023.23. feb 2023.
Novih pet kilometara mreže u Jaloviku , Mrovskoj i Krnulama
Opština Vladimirci, niskonaponska mreža

Novih pet kilometara mreže u Jaloviku , Mrovskoj i Krnulama

Vrednost radova je deset miliona dinara a samo su nagoveštaj boljitka na svim poljima , žitelja sela opštine Vladimirci gde se uz puteve i vodosnabdevanje krupnim koracima ide napred
Glavobolje koje su imali meštani sela Jalovik ,Mrovska i Krnule napokon su rešene. Bolja niskonaponska mreža donela je radost u sve domove u selu Jalovik veli Žarko Vukićević uz nadu da se na tome neće stati:

Da opština brine o svojim građanima pokazuju i ova dva kilometra nove mreže uz nove stubove i stvara optimalne uslove za život koji raduje pre svega mlade a uz asfalt koji prati ove korake napretka eto krajnjeg cilja svih, da nam mladi ostaju na selu uz zahvalnost čelnicima opštine veli Vukićević. I meštani okupljeni oko lepe slike boljih uslova za snabdevanje strujom ne kriju sreću i nadu da će im mladi naraštaji ostati na selu jer za to svi žive .

Vidno zadovoljan prvi čovek opštine Vladimirci Goran Zarić je najavio i brojne aktivnosti u narednom periodu:
I po ovim nepovoljnim zimskim uslovima, sa novih pet kilometara niskonaponske mreže, obradovali smo mnoge u ova tri sela. Koliko god smo u mogućnosti nastavićemo istovetno i u ostalim selima svesni toga da nam skučen budžet stvara jedine limite. Brojna su polja na kojima smo namerni poboljšati uslove za život jer bez njih teško ćemo zadržati mlade naraštaje na selu. Dodatni problem je razuđena mreža i struje i vode i puteva ali uz dobru volju i istrajnost učinićemo sve da mlade zadržimo u selu. Ovo zadovoljstvo meštana nas obavezuje da se maksimalno angažujemo da slika Vladimiraca iz dana u dan bude sve primerenija njihovim željama, bio je ispunjen urađenim prvi čovek opštine .



I u Mrovskoj je pravi praznik bilo rešenje bolnog pitanja za četrdesetak domaćinstava iznosi, utiske meštana Ilija Marković:

Ovo poboljšanje mreže život znači, hvala našoj opštini i predsedniku Goranu Zariću, za gradske uslove u selu. Sada i poljoprivrednici i zanatlije mogu nesmetano raditi što su ključni uslovi da nam ovde u prelepom krajoliku ostaju i mladi, poručuje Marković uz brojne pozitivne komentare i ostalih meštana ovog sela .



U Krnulama Nebojša Radović sumira urađeno ali i zadovoljstvo meštana:

Novi kilometar i tristotine metara nove mreže stvaraju neograničene mogućnosti u svakodnevnom življenju. Više nema ograničenja u upotrebi uređaja ali i korišćenja ostalih pogodnosti. Ovo je velika pomoć a uz zahvalnost lokalnoj samoupravi moram istaći da je ovo nemerljivo bitno za budućnost sela, a u istom tonu zbore i meštani .

Vrednost radova je deset miliona dinara a samo su nagoveštaj boljitka na svim poljima, žitelja sela opštine Vladimirci gde se uz puteve i vodosnabdevanje krupnim koracima ide napred.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa