25. maj 2023.25. maj 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Kompanija Eliskir i VK Šabac potpisali ugovor o sponzorstvu

Eliksir generalni sponzor VK Šabac

Prvi generalni sponzor u istoriji VK Šabac. Saradnja uspešnog sportskog i privrednog subjekta. Jaka i brojna klupska škola najveći motiv za Eliskir da bude potpora. Uz generalnog sponzora i snovi smeliji
Vaterpolo klub “Šabac” od naredne sezone nosiće ime Vaterpolo klub “Šabac Eliksir”. Sporazum o generalnom sponzorstvu u prostorijama šabačke kompanije potpisali su direktor Eliksir Zorke Stefan Komazec i predsednik VK Šabac Nenad Živanović. Saradnja uspešnog privrednog i sportskog subjekta je put do daljeg unapređenja rada u klubu i potpora ambicijama koje ovdašnji vaterpolo kolektiv ima u narednom periodu.

-Zadovoljstvo nam je što smo dogovorili saradnju sa komapnijom “Eliksir”. Uspešna kompanije je u nama prepoznala nosioce vrednosti koje vredi podržati. Prvi put u istoriji imamo generalnog sponzora i uz čast i zadovoljstvo, to je i obaveza više da budemo još uspešniji u bazenu i celokupan klub podignemo na još jedan viši nivo. Eliksir je jedna od vodećih kompanija u Srbiji, a mi se trudimo da budemo u vrhu vaterpolo sporta i to je nešto što nas takođe spaja – rekao je Nenad Živanović i dodao da uz jaku kompaniju kao generalnog sponzora mnogi snovi se čine bliži.

-Naše ambicije su velike i mi to ne krijemo, ali sve što činimo, radimo korak po korak. Borimo se za vrh u Srbiji, sanjamo i evropske snove i to nam niko ne može oduzeti, no osim što smelo sanjamo dugoročno planiramo da Šabac pozicioniramo i među najkvalitetnije ekipe na kontinentu. Već imamo mlađe kategorije u vrhu Evrope, sve što radimo je planski i sistemski.

Foto: "Glas Podrinja"


Eliksir je već sponzor Rukometnog kluba „Metaloplastika“, a ono što spaja dva sportska kolektiva i što je motivisalo Eliskir da pruži podršku je pre svega veliki broj dece koji raste kroz sport i stasava, pre svega u dobre ljude, a potom i sportiste.

-Vaterpolo klub nije samo rezultatski uspešan kolektiv u seniorskoj kategoriji, već ima izuzetnu školu vaterpola gde stasavaju budući prvotimci, a rezultati u najjačoj konkurenciji na najbolji način pokazuju da se sa decom odlično radi. Posvećenost i entuzijazam ljudi u klubu, najbrojnija vaterpolo škola u Srbiji nešto su što je i nas impresiorali i kao društveno odgovorna kompanija želeli smo da budemo podrška u daljem razvoju Vaterpolo kluba “Šabac”. Uveren sam u saradnju na obostrano zadovoljstvo i zajedniče pobede i zajedničke radosti, na privrednom i sportskom planu - naglasio je direktor Eliksir Zorka Stefan Komazec.

Ugovor je potpisan do kraja takmičarske 2023/24. godine, odnosno do kraja naredne sezone, a vrednost ugovora je devet miliona dinara.

Rukovodstvo i igrači kluba su se upoznali sa radom kompanije “Eliksir”, posetili proizvodna postrojenja, a kroz izložbenu postavku stekli uvid u dugu istoriju Hemijske industrije “Zorka” koja je oblikovala privredni razvoj Šapca nakon Drugog svetskog rata, postavši i jedan od brendova po kojima je Grad poznat širom Evrope. Eliksir Zorka je nastavljač te tradicije.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa