29. jun 2023.29. jun 2023.
Foto: KK "Taur"

Foto: KK "Taur"

Prvenstvo Vojvodine: Najuspešnije Jovana i Tajana

Proteklog vikenda održano je Prvenstvo Vojvodine u preponskom jahanju. Predstavnici KK „Taur“ Srednje poljoprivredne škole iz Šapca su se sa ovog dvodnevnog takmičenja vratili sa osvojenih šest medalja. Najuspešnija takmičarka bila je Jovana Arsenović i grlo Tajana, koje su prvog dana u brzinskoj utakmici osvojile zlato, a drugog u izuzetno teškoj utakmici za juniore bile druge
Jovana Arsenović sa Tajanom i Kasijana Marković sa Zaldijem, u izuzetno teškoj utakmici za juniore, drugog dana Prvenstva Vojvodine, su prošle parkur bez greške i bile među jedina četiri takmičara kojima je to pošlo za rukom. Nakon baraža Jovana i Tajana, su sa zaostatkom od par desetinki od pobednika, završile na drugom mestu dok su Kasijana i Zaldi zadržali četvrto mesto. U predutakmicije nastupila Aleksandra Stanojević sa Lalom i osvojila zlato. U poslednjoj utakmici Ognjen Janković je sa Kingom završio na sedmom mestu.

Prvog dana Prvenstva Vojvodine predstavnici KK “Taur” SPŠ Šabac, osvojili su četiri medalje. U predutakmicama zlato su zaslužile Jovana Arsenović, Kasijana Marković i Aleksandra Stanojević, dok je u brzinskoj utakmici trijumfovala Jovana Arsenović sa Tajanom.

-Jovana i Tajana su parkur apsolvirale bez greške i u najboljem vremenu u konkurenciji 17 takmičara.
U istoj utakmici je nastupala i Kasijana Marković sa Zaldijem i zauzela 7. mesto.

Nakon ove utakmice Ognjen Janković je jahao Kinga u glavnoj utakmici za juniore, imao jednu grešku u parkuru i zauzeo je peto mesto- saopštili su u Klubu.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa