27. jul 2023.27. jul 2023.
Foto: MačvaPress

Foto: MačvaPress

PRETUČENI ČOVEK IZ BOGATIĆA PODLEGAO POVREDAMA

Izgubio život braneći prijatelja

B.D. (44) veterinar iz Bogatića, koji je u noći između petka i subote pretučen braneći prijatelja, preminuo je od zadobijenih povreda nakon dva dana. Zbog težine povreda nalazio se na lečenju u Beogradu i sve vreme je bio životno ugrožen.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu uhapsili su D. D. (2003) i L. Đ. (2005) iz Bogatića, kao i B. S. (2001) iz Prokuplja, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teška telesna povreda.

-Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Šapcu. Sudija za prethodni postupak odredio im je pritvor do 30 dana, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Šabac.

Podsećamo, incident se dogodio u petak oko dva sata posle ponoći ispred kafića u centru Bogatića. Trojica uhapšenih fizički su napali D.M. (28) koji je bio u društvu B.D. kada su njih dvojica napustili lokal i krenuli kući.

Kako navodi izvor za Mačvapres, B.D. je izašao napolje i čekao pored automobila prijatelja D.M, za kojim su iz lokala krenula i trojica mladića i gurnuli ga, a onda je započela tuča u kojoj se ovaj branio. B.D. je prišao sa namerom da pomogne prijatelju i u trenutku je dobio udarac od kojeg se srušio na trotoar. Ležao je na boku bez svesti, a nakon toga ga je jedan od mladića šutirao po glavi telu.

Dežurna ekipa hitne službe Doma zdravlja u Bogatiću je zbrinula povređenog B.D. koji je reanimiran u transportu do šabačke bolnice, gde je još jednom reanimiran i intubiran i hitno transportovan u Klinički centar u Beogradu.
G.P.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa