27. jul 2023.27. jul 2023.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

ULAZNICE NA BAZEN PO STARIM CENAMA

Spas od letnjih vrelina

Uz cenu ulaznice od 200 dinara posetioci mogu da koriste usluge ovog objekta svakog dana od 10-19 časova. Omogućena je kupovina i jeftinije karte, pa oni koji se na bazenu rashlađuju posle 17 časova plaćaju upola manje
Za razliku od prošle godine, kada je kupalište u Koceljevi ostalo zatvoreno za posetioce, ovoga leta je na zadovoljstvo svih građana ove varoši i okoline, a posebno dece i mladih, bazen otvoren već krajem juna meseca. Uz cenu ulaznice od 200 dinara posetioci mogu da koriste usluge ovog objekta svakog dana od 10-19 časova. Omogućena je kupovina i jeftinije karte, pa oni koji se na bazenu rashlađuju posle 17 časova plaćaju upola manje.

Foto: Glas Podrinja


Sto dinara za celodnevni boravak na kupalištu košta karta za decu mlađu od sedam godina, a isti iznos potrebno je izdvojiti za iznajmljivanje ležaljki i suncobrana. Za one koji smatraju da je isplativije umesto dnevnih kupovati mesečne karte utvrđen je cenovnik kojim je predviđeno da propusnica za 30 dana košta tri hiljade dinara, dok je sezonska za dva meseca dostupna po ceni od pet hiljada. Mesečna karta za najmlađe je dve hiljade dinara, dok je ona za decu od 7-12 godina skuplja 500 dinara.
V. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa