10. avgust 2023.10. avg 2023.
F. Novaković (foto: VSS sajt)

F. Novaković (foto: VSS sajt)

VATERPOLO: EVROPSKO KADETSKO

Borba za medalju

Kadeti zatvaraju reprezentativno leto u Manisi. Srbija u grupi sa: Italijom, Grčkom i Holandijom. Svaka pozicija vodi dalje, cilj direktno četvrtfinale
Juniori su osvojili srebro, pionirima je sreća sa peteraca odnela medalju, seniori su takođe bili četvrti, preostali su još kadeti da ostvare plasman među četiri najbolja, a nadamo se i prekinu niz četvrtih mesta osvojivši i medalju. Kadetska reprezentacija predvođena Milošem Korolijom, a u čijem sastavu su Filip Novaković, novi prvotimac Šabac Eliskira i Novak Lazić, prvotimac Save, nastupa od utorka u turskoj Manisi na Evropskom prvvenstvu.

U trenutku nastanka teksta Srbija se priprema za derbi prvog kola protiv Italije, dan kasnije je sledio meč protiv Grčke, dok danas (četvrtak, 10. avgust) Srbija grupnu fazu završava protiv Holandije. Grupu gde je Srbija čine najbolje rangirane ekipe, te prve dve pozicije vode direktno u četvrtfinale u subotu, 12. avgusta, dok treća i četvrta znače osminu finala 11. avgusta. Prvenstvo traje do ponedeljka 14. avgusta kada su mečevi za plasman i finale.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa