21. septembar 2023.21. sep 2023.
Nova asfaltiranja
PETA REDOVNA SEDNICA SO VLADIMIRCI

Nova asfaltiranja

Usvojen je i predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o godišnjim studenstkim stipendijama što opet podrazumeva produženje roka za konkurisanje a i limit ocena u indeksu sa 8,5 smanji na 8 a nagrade od prve godine do završetka studija mesečno donose od sedam do deset hiljada dinara. Isti iznos je i za deficitarna zanimanja s tim što je uslov proseka ocena 7,0
I ovaj skupštinski saziv je u ekspeditivnom izdanju najavio brojne aktivnosti kao epilog rebalansa budžeta. Biće novih asfaltiranja ali i drugih brojnih poslova koje rebalans omogućava. Usvojeni su i predlog odluke o izradi plana detaljne regulacije za uređenje stambenog bloka između ulica Hilandarske i novoprojektovane broj 8, zatim je usvojen predlog odluke o pokretanju postupka otuđenja nepokretnosti iz javne svojine u Jazovniku, potom u Provu i Riđakama.

U završnoj tački namenjenoj odborničkim pitanjima i inicijativima Sanja Đuričić je iznela svoje zadovoljstvo rebalansom budžeta i mogućnošću da se realizuju brojni poslovi u Opštini Vladimirci. Uz već rečena asfaltiranja, geotermalnu bušotinu i razvoj svih službi zahvaljujući čelnicima opštine, predsedniku Goranu Zariću i predsedniku SO Radu Kovačeviću. Nije propustila priliku ni da se dodatno zahvali na imenovanju Sandre Jovišević i Nenadu Iliću, da na svojim dužnostima daju puni doprinos boljitku Opštine Vladimirci.


Usvojen je i predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o godišnjim studenstkim stipendijama što opet podrazumeva produženje roka za konkurisanje a i limit ocena u indeksu sa 8,5 smanji na 8 a nagrade od prve godine do završetka studija mesečno donose od sedam do deset hiljada dinara. Isti iznos je i za deficitarna zanimanja s tim što je uslov proseka ocena 7,0. Usvojen je i predlog rešenja o prestanku mandata vršioca dužnosti direktora Turističke organizacije opštine a potom i izbor za vršioca dužnosti direktora ove organizacije, dosadašnji vršilac dužnosti Sandra Jovišević. Odbornica Sanja Đuričić je pohvalila ovu odluku uz tvrdnju da je Sandra Jovišević ostvarila pomak u prezentovanju turističkih potencijala Opštine Vladimirci. Posle ostavke Jasmine Kojičić na mestu direktora biblioteke Diša Atić za vršioca dužnosti je izabran Nenad Ilić.
S.K.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa