7. decembar 2023.7. dec 2023.
Foto: TO Opštine Bogatić

Foto: TO Opštine Bogatić

Bogata ponuda na štandu

Turistička organizacija opštine Bogatić na 17. Sajmu etno hrane i pića

Diplomu za kvalitet u robnoj grupi med i proizvodi od meda dobilo je Poljoprivredno gazdinstvo Momčila Lackovića za proizvod preparat sa propolisom, polenom, medom i pergom
Turistička organizacija opštine Bogatić učestvovala je na 17. Sajmu etno hrane i pića održanom od četvrtka do nedelje u hali 2 Beogradskog sajma. Slatko voće, ukusna zimnica, rakija, med, samo su deo prikazane ponude na štandu.

-Sajam etno hrane i pića u Beogradu uveličali su i naši, mačvanski domaćini. Na štandu TO Bogatić video sam sve ono najlepše iz našeg kraja. Plodovi Mačve savršeno upakovani, spremani sa dosta ljubavi i posvećenosti, začinjeni tradicijom koju neguju naše „Crnobarke“. Najbolji med, domaći kolači, zimnica, rakija i ručni radovi bili su poziv svim posetiocima da dođu i pod mačvanskim nebom probaju sve, jer kod nas ti ukusi imaju posebnu draž. Nigde nema takvih domaćina kao u Mačvi- objavljeno je na zvaničnom nalogu predsednika Privremenog organa opštine Bogatić Milana Damnjanovića nakon što je obišao štand TO Bogatić.

Sa sajma su stigla i priznanja. Diplomu za kvalitet u robnoj grupi med i proizvodi od meda dobilo je Poljoprivredno gazdinstvo Momčila Lackovića za proizvod preparat sa propolisom, polenom, medom i pergom.
G. P.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa