18. januar 2024.18. jan 2024.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Pripremna nastava za osmake u CSU

Pripremna nastava za završni ispit iz srpskog jezika i matematike, za učenike osmog razreda, počela je u ponedeljak u Centru za stručno usavršavanje na Letnjikovcu i trajaće do petka. Interesovanje dece je i veće od očekivanog, tako da se za prvi čas tražilo znatno više stolica nego što je bilo pripremljeno.
Prvog dana prisutno je više od 130 učenika. Časovi iz srpkog i matematike trajaće po sat i po.

Inicijativu je pokrenula OŠ “Dositej Obradović“ i zajedno sa CSU već treću godinu realizuju ovakav vid pripremne nastave. Časove iz srpskog jezika drži profesorka Milena Mišković, a iz matematike profesor Vladimir Beara.

-Radićemo od ponedeljka i petka i svakog dana će biti kombinovana nastava srpskog jezika i matematike. Imaće interakciju između učenika, trudićemo se da ih što više uključujemo, da budu što aktivniji. Spremili smo kvizove znanja, što se prethodnih godina pokazalo kao deci veoma zanimljivo. Učenici će se telefonima ulogovati na kviz, davati odgovore i takmičiti se među sobom. Ranijih godina interesovanje je bilo veliko, druže se i steknu nova znanja, kaže Vladimir Beara.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa