28. mart 2024.28. mar 2024.
Zlatna medalja za "Poletarac"
NA SAJMU OBRAZOVANjA U NOVOM SADU

Zlatna medalja za "Poletarac"

Na 19.Sajmu obrazovanja “Putokazi”, održanom prošle nedelje u Novom Sadu, odlukom komisije koceljevački vrtić našao se u društvu najboljih vaspitno-obrazovnih ustanova.

Naime, predškolska ustanova “Poletarac” Koceljeva dobila je zlatnu medalju za kvalitet. To je još jedna potvrda izuzetnog rada koji već dugi niz godina krasi obdanište u tamnavskom kraju.



Tema nagrađenog rada je “Partnerstvo predškolske ustanove sa porodicom i lokalnom zajednicom”.

–Ako se uzme u obzir da je to međunarodni sajam, na kome učestvuju pored ustanova iz Srbije i iz okruženja, da komisiju čine istaknuti stručnjaci iz oblasti obrazovanja i vaspitanja , za našu Ustanovu ovo je veoma značajno priznanje, veliki uspeh. Veoma smo ponosni, s obzirom na to da je ovo naše prvo učešće na sajmu ovog tipa- izjavila je direktorka “Poletarca” Marina Gajić.



Prema njenim rečima esej sa kojim je vrtić konkurisao prikaz je jedne uspešne saradnje predškolske ustanove sa porodicom i lokalnom zajednicom.

–Partnerstvo sa porodicom je veoma značajno u realizaciji vaspitno-obrazovnog rada. To je proces koji se gradi i zahteva vreme, strpljenje, odgovornost i profesionalnost. Naša ustanova dugi niz godina neguje tu saradnju , neprestano iznalazeći nove i drugačije načine kako bi smo imali stalne saradnike u našem radu- istakla je Gajić i dodala da je priznanje za zaposlene ponos, ali i odgovornost za budući rad.
V.Bošković

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa