Info

20. decembar 2012.20. dec 2012.
ZAVRŠENA REKONSTRUKCIJA ZGRADE ŠABAČKE FILIJALE NSZ

BIRO NA STAROJ ADRESI

Nezaposlena lica koja se nalaze na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje u Šapcu, od prošle srede, svoje obaveze i prava mogu ostvarivati na staroj adresi u Masarikovoj 31
Rekonstrukcija i dogradnja stare zgrade šabačke filijale Nacionalne službe za zapošljavanje otpočela je aprila ove godine. Kako je tada naveo direktor NSZ Dejan Jovanović, u ove svrhe iz budžeta Nacionalne službe za zapošljavanje je izdvojeno 28 miliona dinara. Radovi na obnovi objekta, završeni prošle sedmice, rezultirali su sa 300 kvadrata novog prostora izgrađenih i opremljenih po standardu ISO 9001.
- Bolji uslovi rada daju veće mogućnosti. Od 30 filijala, šabačka je bila jedna od sedam koja nije imala „Džob klub“. Taj problem je napokon rešen, što je velika dobit kako za nas ali pre svega za nezaposlene. Naime, oni koji već duže vreme na evidenciji u svakom trenutku moći će da potraže pomoć od naše stručne službe. Intenziviraće se saradnja sa poslodavcima, komunikacija onih koji imaju otvorena radna mesta i onih koji posao traže, odatle će se pisati i slati CV, konkurisati na javne pozive.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa