26. mart 2022.26. mar 2022.
Foto: Opština Vladimirci

Foto: Opština Vladimirci

Radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže u Provu

Saradnjom Opštine Vladimirci i Elektrodistribucije ogranak Šabac započeti su radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže dužine tri kilometra u naseljenom mestu Provo. Vrednost investicije iznosi 6 miliona dinara.

U prethodnom periodu u Provu su izvršeni radovi na rekonstrukciji niskonaponske mreže dužine 2 kilometra, a u naredna dva meseca očekuje se da budu završeni radovi u dužini od 3 kilometra koji su sada započeti.
Foto: Opština Vladimirci

Nakon izvedenih radova meštani ovog dela Prova imaće bolje i urednije snabdevanje električnom energijem, jer će na taj način biti rešen dugogodišnji problem kvarova i čestih prekida u elektrosnabdevanju, kako je izjavio predsednik opštine Vladimirci Goran Zarić i najavio da je u planu za narednu godinu da se u Provu izvrši rekonstrukcija niskonaponske mreže u dužini od još 5 kilometara.

U vremenskom periodu od tri godine u Provu će biti rekonstruisano ukupno 10 kilometara niskonaponske mreže, a vrednost svih radova iznosi oko 20 miliona dinara koje finansira Elektrodistribucija ogranak Šabac.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa