Инфо

26. март 2022.26. мар 2022.
Фото: Општина Владимирци

Фото: Општина Владимирци

Радови на реконструкцији нисконапонске мреже у Прову

Сарадњом Општине Владимирци и Електродистрибуције огранак Шабац започети су радови на реконструкцији нисконапонске мреже дужине три километра у насељеном месту Прово. Вредност инвестиције износи 6 милиона динара.

У претходном периоду у Прову су извршени радови на реконструкцији нисконапонске мреже дужине 2 километра, а у наредна два месеца очекује се да буду завршени радови у дужини од 3 километра који су сада започети.
Фото: Општина Владимирци

Након изведених радова мештани овог дела Прова имаће боље и уредније снабдевање електричном енергијем, јер ће на тај начин бити решен дугогодишњи проблем кварова и честих прекида у електроснабдевању, како је изјавио председник општине Владимирци Горан Зарић и најавио да је у плану за наредну годину да се у Прову изврши реконструкција нисконапонске мреже у дужини од још 5 километара.

У временском периоду од три године у Прову ће бити реконструисано укупно 10 километара нисконапонске мреже, а вредност свих радова износи око 20 милиона динара које финансира Електродистрибуција огранак Шабац.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa