2. jul 2019.2. jul 2019.
ULAGANjE U ZNANjE ZA LEPŠU I USPEŠNIJU BUDUĆNOST
NOSIOCI VUKOVE DIPLOME KOD PREDSEDNIKA OPŠTINE

ULAGANjE U ZNANjE ZA LEPŠU I USPEŠNIJU BUDUĆNOST

Tradicionali prijem za “vukovce”, koji svake godine priređuje predsednik opštine, održan je prošlog petka u svečanoj sali opštinske uprave.

Na dosadašnjim rezultatima u oblasti obrazovanja nosiocima Vukove diplome i njihovim profesorima najpre je čestitao načelnik nadležnog odeljenja u opštinskoj upravi Radovan Ranisavljević i podsetio da je druženje sa najboljim učenicima jedan od najlepših trenutaka.

–I dalje, u srednjim školama i na fakultetima, nastavite sa ovakvim radom i postižite još bolje rezultate, pa se nakon školovanja vratite u svoju opštinu, da vi njome rukovodite i da učite druge generacije, da budete lekari, nastavnici, profesori, a neko od vas i predsednik opštine. Ovo je rezultat vašeg zajedničkog truda, vas i vaših roditelja i profesora- poručio je Ranisavljević.

Obraćajući se najboljim učenicima u koceljevačkoj opštini predsednik ove lokalne samouprave Dušan Ilinčić je, uz čestitke, poručio da se još jednom potvrđuje da je rad nešto što niko ne može ni da ospori ni da oduzme, te da se njime sve postiže.

–Svi mi, koji smo završili osnovnu školu a potom i srednju u Koceljevi, upisali fakultet, sa lakoćom smo ga završili. I ja sam jedan od tih primera. Obično kažu da je u manjim mestima jednostavnije, lakše završiti školu. Međutim, pravo merilo je dolazak na fakultet gde se odmeravaju snage svih svršenih srednjoškolaca- rekao je Ilinčić i pozvao buduće srednjoškolce da svoje obrazovanje nastave u ovom mestu.
V. Bošković

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa