Инфо

2. јул 2019.2. јул 2019.
УЛАГАЊЕ У ЗНАЊЕ ЗА ЛЕПШУ И УСПЕШНИЈУ БУДУЋНОСТ
НОСИОЦИ ВУКОВЕ ДИПЛОМЕ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ

УЛАГАЊЕ У ЗНАЊЕ ЗА ЛЕПШУ И УСПЕШНИЈУ БУДУЋНОСТ

Традиционали пријем за “вуковце”, који сваке године приређује председник општине, одржан је прошлог петка у свечаној сали општинске управе.

На досадашњим резултатима у области образовања носиоцима Вукове дипломе и њиховим професорима најпре је честитао начелник надлежног одељења у општинској управи Радован Ранисављевић и подсетио да је дружење са најбољим ученицима један од најлепших тренутака.

–И даље, у средњим школама и на факултетима, наставите са оваквим радом и постижите још боље резултате, па се након школовања вратите у своју општину, да ви њоме руководите и да учите друге генерације, да будете лекари, наставници, професори, а неко од вас и председник општине. Ово је резултат вашег заједничког труда, вас и ваших родитеља и професора- поручио је Ранисављевић.

Обраћајући се најбољим ученицима у коцељевачкој општини председник ове локалне самоуправе Душан Илинчић је, уз честитке, поручио да се још једном потврђује да је рад нешто што нико не може ни да оспори ни да одузме, те да се њиме све постиже.

–Сви ми, који смо завршили основну школу а потом и средњу у Коцељеви, уписали факултет, са лакоћом смо га завршили. И ја сам један од тих примера. Обично кажу да је у мањим местима једноставније, лакше завршити школу. Међутим, право мерило је долазак на факултет где се одмеравају снаге свих свршених средњошколаца- рекао је Илинчић и позвао будуће средњошколце да своје образовање наставе у овом месту.
В. Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa