Инфо

14. септембар 2020.14. сеп 2020.
Саопштење за јавност градског одбора СНС Шабац

Саопштење за јавност градског одбора СНС Шабац

Градски одбор Српске напредне странке Шабац саопштава да је на састанку са представницима Западне Србије постигнут договор о програмским циљевима за добробит свих грађана Шапца.

На састанку одржаном 14.09.2020. године у просторијама Градског одбора Српске напредне странке разговарало се о могућој коалицији у Шапцу и усклађивању изборних програма у интересу грађана.

Током сусрета, који је протекао у конструктивној атмосфери, није било речи о расподели власти нити именовањима, већ се говорило искључиво о стварању што повољнијих услова за економски развој града, процени потенцијала за улагања, привлачењу домаћих и страних инвеститора, развоју приградских и сеоских подручја, као и предлозима за спровођење социјалне и здравствене политике. Посебно истичемо да ће један од главних приоритета нове власти бити стварање услова и мотивисање младих да остану у Шапцу и ту граде своју будућност.

Градски одбор Српске напредне странке Шабац истиче да је потенцијал за разговоре са представницима Западне Србије препознат у чињеници да је Западна Србија признала резултате поновљених избора у Шапцу што је оцењено као политички коректно.

Иако је договором Српске напредне странке и Западне Србије о програмским циљевима промовисана нова скупштинска већина, отворено позивамо и све остале изабране представнике грађана, пре свега представнике мањина, који чине део новог скупштинског сазива, да нам се придруже.

Верујемо да нам је свима у интересу дугорочна политичка стабилност и окупљање око заједничког програма за бољу будућност свих Шапчана.
ГО СНС Шабац

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa