14. септембар 2020.14. сеп 2020.
Саопштење за јавност градског одбора СНС Шабац

Градски одбор Српске напредне странке Шабац саопштава да је на састанку са представницима Западне Србије постигнут договор о програмским циљевима за добробит свих грађана Шапца.

На састанку одржаном 14.09.2020. године у просторијама Градског одбора Српске напредне странке разговарало се о могућој коалицији у Шапцу и усклађивању изборних програма у интересу грађана.

Током сусрета, који је протекао у конструктивној атмосфери, није било речи о расподели власти нити именовањима, већ се говорило искључиво о стварању што повољнијих услова за економски развој града, процени потенцијала за улагања, привлачењу домаћих и страних инвеститора, развоју приградских и сеоских подручја, као и предлозима за спровођење социјалне и здравствене политике. Посебно истичемо да ће један од главних приоритета нове власти бити стварање услова и мотивисање младих да остану у Шапцу и ту граде своју будућност.

Градски одбор Српске напредне странке Шабац истиче да је потенцијал за разговоре са представницима Западне Србије препознат у чињеници да је Западна Србија признала резултате поновљених избора у Шапцу што је оцењено као политички коректно.

Иако је договором Српске напредне странке и Западне Србије о програмским циљевима промовисана нова скупштинска већина, отворено позивамо и све остале изабране представнике грађана, пре свега представнике мањина, који чине део новог скупштинског сазива, да нам се придруже.

Верујемо да нам је свима у интересу дугорочна политичка стабилност и окупљање око заједничког програма за бољу будућност свих Шапчана.
ГО СНС Шабац

25. април 2024.