Инфо

15. септембар 2020.15. сеп 2020.
Наслови

Наслови

Дневни листови на насловним странама издања за уторак, 15. септембар, највише пишу о одлуци Кризног штаба за сузбијање епидемије корона вируса да повратници из иностранства буду под надзором, а баве се и могућностима за формирање власти у Црној Гори након парламентарних избора и другим темама.

БЛИЦ - "Повратници из иностранства од петка под надзором", о новим мерама због епидемије корона вируса. Лист пише о томе шта се предвидја за дјачка путовања која су већ плаћена "Новац за екскурзије се враћа или остаје за пролеће".

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - О одлуци Владиног кризног штаба за борбу против епидемије корона вируса да градјани који долазе из ризичних земаља од 18. септембра у року од 24 сата морају да се јаве у ковид амбуланте "Са границе под надзор". О најавама за формирање власти након парламентарних избора у Црној Гори "Печат на вољу народа, ДПС иде у опозицију".

ДАНАС - "Полиција је за сат могла да идентификује батинаша", о случају пребијања младића у Јеврејској улици у Новом Саду. "Зеленовић: Поднели смо кривичне пријаве за крадју избора", лист преноси изјаву градоначелника Шапца Небојше Зеленовића о поновљеним изборима у Шапцу.

ПОЛИТИКА - "Са границе правац у ковид амбуланту", о новим правилима која ће за српске градјане важити од 18. септембра након повратка из ризичних земаља. "Минималац ће у 2021. бити 32.126 динара", о повећању минималне цене зараде у Србији. "У студентске домове већ стигло око 5.500 академаца", о повратку студената у домове пред почетак академске године.
Бета

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa