Инфо

29. фебруар 2024.29. феб 2024.
Конференција за медије ФК Мачва (фото: ФК Мачва)

Конференција за медије ФК Мачва (фото: ФК Мачва)

Мачва на два тешка гостовања

Мачву након ремија на домаћем терену против Вршца очекују два гостовања у низу у неколико дана. Ривали су тимови који деле различите амбиције, али имају императив победа на домаћем терену. Попут Инђије и Слободе, ривала у суботу и среду, Мачва не мисли о неуспеху.

-Инђија је тврда екипа, домаћи терен им је адут и знам да они желе повратак у Супер лигу. Ми имамо квалитет, уверен сам у то. Знам да можда бод делује као добар резултат у Инђији, али ми мислимо о три и с тим циљем путујемо. Неће бити лако, али верујем у овај тим - рекао је Лука Пејовић на клупској конференцији за медије.

У Инђији Мачва неће имати комплетан тим услед повреда и суспензија, но уз изостанке очекиван је и повратак неких првотимаца. Абдулахи и Сладојевић неће бити у протоколу, док се враћају Мартин Новаковић и Јововић.


-Очекујем да покажемо више него против Вршца, исправимо грешке и одиграмо на вишем нивоу. Наша жеља је да Мачва игра леп фудбал, да се надмеће са свима и игра на гол више. То је наравно процес и захтева време, али радимо на томе - нагласио је помоћни тренер Иван Обровац.

Меч у Инђији је заказан за 13 часова. Инђија је поражена у Београду претходног викенда и има императив у борби за Супер лигу. Већ у среду Мачва је гост старом ривалу Слободи у Ужицу. Домаћи су у опасној зони и бодови су неопходни како би сачували шансе да се врате у плеј оф борбу.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa