Инфо

9. децембар 2018.9. дец 2018.
Иста цена изношења смећа за привреду и грађане

Иста цена изношења смећа за привреду и грађане

У петак је у Градској кући одржана 18. седница Привредног савета града Шапца на којој је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић привредницима представио предлог буџета града Шапца за 2019. годину, а градски урбаниста Катарина Дубљанин презентовала је план капиталних инвестиција за наредну годину.

Привредницима је представљен и нов начин обрачуна цене изношења смећа који ће се примењивати од 2019. године, а који подразумева да се привредницима наплаћује по стварној запремини смећа, а не по квадратима пословног простора како је то до сада био случај. Поред тога, привредници ће по истој цени плаћати изношење смећа као и грађани, а не скупље као у свим осталим градовима Србије. Шабац је једини град који је донео одлуку да изједначи цену за грађане и привреду.

Нов начин наплаћивања изношења и депоновања смећа још један је од захтева привредника на седницама Привредног савета који је успешно реализован.

На седници Привредног савета презентован је и извештај о утрошку средстава Програма коришћења буџетског фонда за заштиту животне средине града Шапца за 2018. годину и предлог плана за наредну годину.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa