Инфо

12. октобар 2017.12. окт 2017.
ШЕСТА “САНРАЈС БИЗНИС ЛИГА” ШАБАЦ
МАЛИ ФУДБАЛ

ШЕСТА “САНРАЈС БИЗНИС ЛИГА” ШАБАЦ

Ускоро, четвртог новембра на теренима СЦ “Санрајс” стартоваће шести традиционални и престижни турнир у малом фудбалу “Санрајс бизнис лига Шабац 2017/18, такмичење компанија у фудбалу које је свакако најквалитетније, не само у Шапцу већ и у целом региону. Доказ квалитета је број клубова који расте из године у годину. Претходне сезоне наступила су 24 тима, а ове године очекујемо близу 40 екипа.
Место дружења и сјајних утакмица као и у претходних пет година биће терени “Санрајс” спортског центра у улици Ослобођења.
Лига траје до краја марта наредне године када ћемо сазнати који тим ће подићи велики победнички пехар, а титулу бране “Просветари”. Као и увек, екипе највећих и најуспешнијих шабачких фирми и јавних установа, осим за шампионску титулу,бориће се и за богат наградни фонд.
Све информације о начину пријављивања и условима, заинтересовани могу добити на бојеве телефона у оквиру Спортског центра: 062/308-607 и 069/2586-672. Директор Лиге је др Миленко Матић.
“Санрајс бизнис лига Шабац” није једина активност у оквиру престижног комплекса. У сарадњи са СОС каналом љубитеље фудбала очекује и надметање најмлађих у оквиру “Лиге будућих шампиона”, односно најстаријих које очекује “Лига ватерана”.
СЦ “САНРАЈС”
Спортски центар “Санрајс” највећи је и најпосећенији спортски центар у граду са традицијом дугом једну деценију. У свом саставу има четири затворена терена за мали фудбал, један велики фудбалски терен и седам тениских терена, а осим спортског садржаја, Центар корисницима нуди и два кафеа, дечје игралиште, а у плану је и додатно обогаћивање садржаја.
У оквиру “Санрајс” центра организовано функционишу тениске и фудбалске школе за јуниоре у којима вештине спорта стиче 250 полазника, а уз то постоји и омладински фудбалски клуб члан другог ранга фудбала у Србији за овај узраст.
Највише услуге користе рекреативци који имају све предуслове за спорт током целе године. Лети на отвореним, а зими на затвореним теренима они су у могућности да играју тенис или фудбал, квалитетно проводе слободно време, а свој омиљени Спортски центар током године посети неколико хиљада Шапчана. Читаве године приређује се велики број турнира за све узрасте, од најмлађих до најстаријих.
ПР

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa