Инфо

10. фебруар 2011.10. феб 2011.
ДРАГИ ДОМИЋ:

С ПОНОСОМ ПРЕДСТАВЉАМ СВОЈ ГРАД

Млади Шапчанин у октобру прошле године започео је такмичење у „Звездама Гранда“ и већ је стигао до петог круга. Прижељкује победу, али ће бити задовољан и уласком у финале
Драги Домић, рођен у Шапцу 1981. године, потиче из породице која се генерацијама бавила музиком. Прадеда је свирао контрабас у Цицварићима, а деда виолину. Његов отац, по којем је добио име, свира хармонику и пева, док је брат Александар, познатији као Агиша, композитор и аранжер.
Зато и не чуди што је још као дечак од шест, седам година почео да певуши по кући па га је та љубав према музици 1997. године одвела на прво такмичење. У питању је био „Први глас Србије“ у Београду у организацији Петра Сама, тадашњег музичког уредника РТС-а. На том такмичењу забавне музике певао је нумере Оливера Драгојевића. На великој манифестацији Шумадијског округа „Чаша воде са извора“ у Книћу освојио је друго место. Победница је тада била Јелена Томашевић. Годину дана касније такмичио се у своме родном граду на манифестацији „Распевана јесен“, а две хиљадите године у 3КДуру певао је џез стандарде. Уследила је подужа пауза од такмичења, а онда је 2008. године први пут наступио у „Звездама Гранда“ где, по његовим речима, није остварио никакав успех. Прошла година донела му је много више успеха на овом такмичењу.
- Лагао бих када бих рекао да не желим да победим. Желим да победим, али ћу бити апсолутно задовољан да уђем у финале. Волео бих да будем један од осам финалиста који ће певати у Арени, рекао је Драги Домић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa