Инфо

2. новембар 2017.2. нов 2017.
ЗАМКА ЗА “МЕДВЕДЕ”
ПОСЛЕ ПАУЗЕ ДОЛАЗЕ ЗАГРЕПЧАНИ

ЗАМКА ЗА “МЕДВЕДЕ”

Љубитељи ватерпола у Шапцу имали су дуге три недеље чекања до новог дуела свог тима у овој сезони. Чекање је прошло и време је за одмеравање снага са екипом из хрватске престонице
Ваљевци су пружили снажан отпор, али иако је победник фактички решен у финишу, читав меч је клуб из нашег града имао предност, контролу утакмице и више него заслужено однео бодове из Петнице. Две утакмице – две победе, а свакако да је тријумф једини циљ и овог викенда када долазе Загрепчани на Градски базен.
“Медвешчак” је један од ривала против којих је ВК “Шабац” претходне сезоне забележио дуплу победу. Ипак, од два меча, онај у Шапцу био је знатно занимљивији и неизвеснији, а решен је поготком у последњих 30 секунди. Јесени 2016. године Шапчани су још били непознаница, нови тим у лиги, док су загребачки “медведи” носили епитет дугогодишњег члана регионалног такмичења и вероватно благог фаворита. Данас, ситуација је другачија. Прошлосезонски “хит” ТРЛ А2 сада је фаворит у многим дуелима, а свакако тај терет носи и ове суботе.
Тим, који чине многи млади играчи потекли из чувене ватерполо школе ВК “Младост”, солидно је почео нову сезону. У поразу од Црвене Звезде, првог фаворита ТРЛ А2 играли су равноправно две четвртине, а потом су однели бод из Котора и сва три у мечу са Задром.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa