Инфо

9. новембар 2017.9. нов 2017.
Даниела Ловрин Гавриловић, директорка ЈКП
„Водовод Шабац“

Приоритет безбедност изворишта воде

ЈКП „Водовод Шабац“ креће у нову инвестицију која се тиче подизања нивоа безбедности изворишта воде у интегрисани систем безбедног водоснабдевања.
Према речима Даниеле Ловрин Гавриловић, директорке „Водовода“, вредност ове инвестиције је 17 милиона динара.
- Ради се о нашим средствима које смо планирали за ову инвестицију. Имамо три изворишта и желимо да ниво безбедности подигнемо на највиши степен. Желимо да појачамо степен контроле приступа извориштима и да на тај начин сачувамо и квалитет наше воде. Објекти на којима ћемо увести интегрисани ситем безбедности су стратешки, не само за наш град, већ за целу државу – рекла је Ловрин Гавриловић.
ЈКП „Водовод“ наставиће и даље да своје потрошаче редовно снабдева са најквалитетнијом пијаћом водом.
- Поред степена безбедности који подижемо, да би са сигурношћу наставили да наше потрошаче снабдевамо здравом пијаћом водом, морамо и редовно да одржавамо наш систем. Он фукционише без икаквих проблема, и ми смо спремни за сваку ситуацију у предстојећем зимском периоду – истакла је она.
Ловрин Гавриловић је додала и то да је захваљујући техничком опремљеношћу овог предузећа, радници „Водовода“ спремни су да у најкраћем року обаве све поправке и радове у случају ванредних захтева наших грађана.
- Оспособљени смо и спремни да у сваком тренутку изађемо на терен и спремни смо да решимо сваки проблем у најкраћем могућем времену – закључила је директорка „Водовода“.
Н. К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa