Инфо

7. децембар 2017.7. дец 2017.
ВРЕДНИЈЕ ОД БОДОВА
МАЧВА ЗА ВИКЕНД ГОСТУЈЕ НА БАЊИЦИ

ВРЕДНИЈЕ ОД БОДОВА

Утакмица против Рада је директан дуел екипа којима је примарни циљ опстанак. “Грађевинари” јако лоши током јесени, а дуго једина светла тачка био је меч у Шапцу. Победа над Спартаком добра увертира за Мачву
У много тежим условима него на претходним дуелима, фудбалери Мачве су одиграли много боље и заслужено савладали фаворизованог противника. Гаврић је поставио коначан резултат, но читав меч “Мачва” је била боља од Спартака, а тријумф је могао бити убедљивији. Био је то тријумф који враћа самопоуздање Шапчанима пред последња два кола у 2017. години. Истински бенефит “снежног охрабрења” могао би бити бод или три у дуелу против “Рада”, директног такмаца у борби за опстанак. Београђани заостају за Мачвом шест бодова.
Сезону је на клупи “небеско плавих” са Бањице почео Гордан Петрић. Тим је играо лоше, углавном губио утакмице, потом дошао у Шабац, однео три бода (1:2), а затим се вратио лошем низу. Клуб је све више тонуо на табели, дошао до претпоследњег места када је уследила смена тренера. Слађан Николић заменио је Петрића. Иако не одмах, промена је почела недавно да даје резултате, те је тим победама против Младости и Напретка успео да се врати у борбу за опстанак. Уз искусног Волкова, предводе их Денић и Лутовац, а одбрана је слабији део тима, најслабија у лиги, те је ту шанса Мачве.
РЕФЛЕКТОРИ У СРЕДУ
Календарску годину фудбалери Мачве окончаће дуелом у Шапцу у среду 13. децембра против Вождовца. Утакмица ће ући у историју као прва фудбалска првенствена одиграна под рефлекторима стадиона у Поцерској 1.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa