Инфо

22. март 2018.22. мар 2018.
ПОТПИСАН ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ ИЗМЕЂУ ПУ “НАШЕ ДЕТЕ” И ОШ “СВЕТИ САВА”

Заједничке активности

Протокол о сарадњи између ОШ “Свети Сава” и ПУ “Наше дете” потписан је протекле седмице. Тим поводом организован је маскенбал на ком су деца из ОШ “Свети Сава” и вртића “Бубамара” кроз игру и дружење, имала прилику да искажу креативност. Део заједничке радионице, били су и основци ОШ “Вук Караџић”, као и родитељи.
Према речима Сандре Мићић, директорке ПУ “Наше дете”, досадашња сарадња озваничена је протоколом који подразумева заједничке активности, манифестације које ће бити организоване у оквиру предшколске установе, школе и саме локалне заједнице.
-Сарадња ће се огледати кроз различите радионице, излете, програме, приредбе и све оно што подстиче децу на дружење и подстицање друге деце и подршку. Знамо да деци осим породице само друго дете и другари могу да пруже тако једну веома битну и значајну подршку у овом узрасту – истакла је Сандра Мићић.
За ОШ “Свети Сава” након потписивања протокола о сарадњи са развојним саветовалиштем Дома здравља, још већа сарадња са ПУ “Наше дете” логичан је след догађаја.
-Деца која су корисници предшколских установа свакако су сада и корисници наше сензорне собе. Пошто имамо у плану у наредном периоду да урадимо и сензорни врт, мислим да би било лепо да га поделимо и са мањим другарима, односно децом из ПУ “Наше дете” – истакла је Катарина Томић, директорка ОШ “Свети Сава”.

К.Ј.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa