Инфо

3. мај 2018.3. мај 2018.
НИЗ УТАКМИЦА ЗА ШАБАЧКЕ ВАТЕРПОЛИСТЕ

ТРИО У СЕДМИЦИ

Шабачки ватерполисти у петак гостовали у Новом Саду, јуче дочекали Партизан, а за викенд гостују Црвеној Звезди. Утакмице ће дати назнаке расплета у водећој четворци
Против Новосађана није било добро, не знамо у тренутку штампе какву су игру шабачки ватерполисти пружили против Партизана, у репризи финала Купа, али сигурни смо да је све изгледало много боље и уиграније него на „Сланој бари“. Мистерија за нас, а вама већ познато је за који исход то беше довољно. Већ у суботу, први део Супер лиге, нови чланови Регионалне А1 лиге, завршавају гостовањем Црвеној Звезди.
- Невероватан календар, али како је нама, тако је и свима. У Новом Саду смо изгубили брзо контролу игре и то смо платили убедљивим поразом који свакако не осликава реалан однос снага. Немамо притисак у овој лиги, али све учињено до сада морамо да оправдамо и против најбољих. Нормално је да је умор присутан, али морамо бити кадри да одговоримо и на тај изазов – рекао је тренер Мирсад Зајмовић.
Табела Супер лиге коју видите односи се на салдо пре кола одиграног у среду. Између два дела лиге неће бити веће паузе, већ ће клупски ватерполо у Србији одмарати седам дана, а затим се наставља Супер лига 8. колом.

Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa