Инфо

12. јул 2018.12. јул 2018.
ЗАНАТЛИЈЕ ЗА ПРИМЕР
У ФРИЗЕРСКОМ САЛОНУ “ЕКСТРА MILLE И ДРАГАН” СВЕ НА ЈЕДНОМ МЕСТУ

ЗАНАТЛИЈЕ ЗА ПРИМЕР

Драган Ђорђевић је мушки фризерски салон, уз помоћ колегинице Ане Јаковљевић, проширио на женски, а у понуди су соларајум, професионално шминкање, надоградња ноктију, фазонирање браде и исцртавање. Оно по чему се ова радња издваја од осталих је то што у широком асортиману препарата за негу косе и лица нуди и кућну хемију
У фризерским салонима углавном можемо, осим добијања неге косе свашта и да чујемо. Специфичност салона “Екстра Милле и Драган” који се налази у Мачванској улици 73, огледа се у томе што осим фризерских услуга, можемо много тога и да добијемо.
Учећи као дете, двадесетједногодишњи фризер Драган Ђорђевић, стекао је кроз праксу завидно знање и искуство, а сопствени салон држи већ шест година. Мушки фризерски салон уз помоћ колегинице Ане Јаковљевић, проширио је на женски, а у понуди су соларајум, професионално шминкање, надоградња ноктију, фазонирање браде и исцртавање. Оно по чему се радња издваја од осталих је то што у широком асортиману препарата за негу косе и лица нуди и кућну хемију.
-Козметику за негу косе и тела, као и кућну хемију смо почели да продајемо пре два месеца. Идеја за то јавила се када нас је муштерија упитала да ли имамо детерџент за судове. Помислих, што да не? – објашњава кроз смех Драган Ђорђевић.
Способност и упорност овог младог занатлије, доказ је и почетак сарадње са фризерком Аном Јаковљевић.
-Радила сам у продавници, где сам у паузама у току пијења кафе, упознала Драгана. Знате како се овде сви продавци и занатлије знају. Завршила сам средњу школу за фризере, али се никада, иако сам желела, нисам упустила у рад због недостатка праксе. Драган је то схватио и само ми је један дан рекао - имаш сутра муштерију, заказао сам праменове!
Оставши у шоку, Ана се ипак видевши Драганову веру у њу, прихватила посла, те сада са њим у салону, посао који жели ради већ годину дана.
Салон, као и многи, муштеријама пружа доста попуста и погодности. Али, ови вредни људи ипак највише слуха имају за пензионере.
- Осим шо сам од мајстора ком сам неизмерно захвалан, доста научио и задржао његове муштерије, одлучио сам да његову идеју која је снижена и фиксна цена за пензионере, наставим да реализујем. Дакле, људи који су у пензији, не морају да доносе чековну књижицу, а цена за њихово шишање је фиксна – 150 динара, и траје већ 6 година – истиче Драган Ђорђевић.
Такође, ту су и попусти на свако треће коришћење соларијма и свако треће фризирање. Радно време салона је од 7.30 до 20.00, а недељом од 9.00 до 15.00. Драган и Ана ће 25.07.2018. прославити шест година од отварања салона, а посетиоце ће, што се може закључити, чекати разна изненађења.
ЦЕНЕ УСЛУГА САЛОНА
Цене услуга жеског фризера су: шишање од 200 до 400 динара, шишање и фенирање од 250 до 450 динара, фенирање од 200 до 450 динара, локне 500 динара, услужно фарбање од 100 до 300 динара, праменови од 800 до 1.600 динара, прање косе 100 динара, фризуре од 500 до 1.500 динара. Услуге мушког фризера су: шишање 250 динара, бријање 200 динара, фазонирање 250 динара, шишање на нулу 120 динара, бријање главе 250 динара и шишање браде 100 динара. Цена за шишање пензионера је 150 динара. Минут сунчања у соларијуму је 20 динара.
К.Ј.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa