Инфо

12. јул 2018.12. јул 2018.
Кривина у огледалу!

Пси лају, Хрвати пролазе

Има код нас свакаквог света, као и свуда. Проблем је што је код нас „свакакви свет“ на некој функцији и кроји судбину нашег народа, доноси одлуке у наше име, одлучује о нашој будућности.
Један од таквих је и адвокат и народни посланик Владимир Ђукановић, познатији као Ђука Молер, а од недавно га зову и Ђука Бизон. Он је, елем, дао себи за право да све оне који навијају за Хрватску против Русије на Светском првенству назове идиотима и лудацима које треба сместити у лудницу, или тако нешто, и то више пута. Пита он све оне који навијају за „Кроасане“ како могу да бодре црнокошуљаше, оне који су клали нашу децу у Јасеновцу, оне коју су починили највећи злочин после Другог светског рата у Олуји. И то наспрам велике Руске Федерације која нам помаже када нико неће и остале глупости.
Када је први пут начео ову тему, људи су му одговорили са сликом Аце Лукаса, великог напоштоваоца лика и дела Александра Вучића, који се изјаснио као навијач „ватрених“. Промрљао је нешто себи у браду, али када су му спочитали Новака Ђоковића који се такође изјаснио за „сусједе“, е онда је пролупао. Назвао га је идиотом, додуше не комплетним, који је такође зрео за лудницу. И то је поновио више пута, чак и да се поноси са тим својим ставом.
С једне стране, Ђука је у праву. Има човек своје мишљење, не мари ништа и удри. Проблем је што је „то“ народни посланик. Што „то“ прима новац од народа за своје летовање где се налазио док је просипао бисере пред свиње. Али, ајде да ставимо све то по страну, ајмо да покушамо да измеримо ко је шта урадио за Србију. Шта је урадио Ђука? Животарио је на радикалским таласима, постао народни посланик, кречио Лутрију по ноћи и ево сада летује у Грчкој одакле трује српску јавност. Уместо што је кречио Лутрију, могао је да окречи један врић, једну школу. један Дом Здравља, попут идиота Ђоковића. Ђоковић је урадио за ПР Србије, више него што Ђука и његова радикалска памет могу да појме. Колико је новца дао тој Србији чији га посланици називају идиот, вероватно ни он не зна. Да не грешимо душу. Ђука је довео Ацу Лукаса у Мајур, и то је нешто. И да, тај исти Ђука није нешто претерано падао у бедак што је Србија прошла тако како је прошла на СП. Више га је погодила елиминација Руса него Срба. Можда је издаја земље и то када неко воли Русију више него Србији?
Било како било, пси лају, а Хрвати одоше у ново полуфинале. Када овај примерак Гласа Подриња буде у вашим рукама, биће јасно да ли су Хрвати прошли у финале или ће играти за треће место. А, Ђука ће наставити да лаје и лаје.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa