Инфо

4. октобар 2018.4. окт 2018.
У НАЈАВИ ВИКЕНД ЗА ХЕДОНИСТЕ
СЕДМО КОЛО КОЛУБАРСКО – МАЧВАНСКЕ ЗОНЕ

У НАЈАВИ ВИКЕНД ЗА ХЕДОНИСТЕ

Оба клуба нашег Округа имају дерби дуеле пред својим навијачима. У Шабац и Богатић долазе бољепласиране, добрим резултатима мотивисане екипе, а дочекују их тимови понети жељом да исправе лош утисак из претходног или неколико претходних кола
У Осечини није било добро, а могло је бити боље. РАДНИЧКИ је имао лепу прилику да се победом врати у врх, имао и предност, но све су прокоцкале грешке у другом полувремену. Сада у Шабац долази калитетнији тим од претходног противника, најпријатније изненађење БРЕЗОВИЦА. Екипа из ваљевског краја играла је готово перфектно до претходне рунде када је изненађујуће поклекла пред домаћом публиком против ваљевског РАДНИЧКОГ. Наступ имењака из Ваљева могао би послужити Шапчанима да прекину већ болан низ од три пораза. Гости имају сјајну одбрану, али “црвенима” напад није проблем, други је најефикаснији у лиги, но дефанзива је болна тачка на којој треба радити. Где је РАДНИЧКИ, ту је и нападачки фудбал, голови на обе стране, реално је да тако буде и у суботу од 15 сати.
Богатинци су у Лешници подбацили, али су играли против једног од два најбоља тима лиге. Сада МАЧВИ долази други клуб из те “лидерске групације”. ВРЕЛО СПОРТ није само тим из родног места Немање Матића, већ одличан зонаш, укомпонован тим, уигран, са неколико играча српсколигашког искуства, стеченог махом у убском ЈЕДИНСТВУ. За пораз не знају, имају три узастопне победе и све играчке потенцијале неопходне у борби за титулу и виши ранг. МАЧВА има добру сезону тренутно и пред собом велики испит квалитета.
Д. Б.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa