Инфо

25. октобар 2018.25. окт 2018.
Све активности у корист грађана
ШКОЛА У ГОРЊОЈ ВРАЊСКОЈ
ПРИКЉУЧЕНА НА ВОДОВОДНУ МРЕЖУ

Све активности у корист грађана

Издвојена јединица школе “Стојан Новаковић” у Горњој Врањској прикључена је на водоводну мрежу.
Директорка ЈКП “Водоводод Шабац” Даниела Ловрин Гавриловић рекла је тим поводом да је изузетно задовољство да ће у наредном периоду деца и запослени у овој школи моћи да користе квалитетну воду за пиће.
- Све наше активности су окренуте ка задовољењу потреба грађана Шапца. Управо у том циљу, завршили смо прикључење школе у Горњој Врањској на водоводну мрежу. Поред овог прикључења, завршавамо и радове у улици Травнице, у Мајуру. У тој улици смо радили километар канализационе мреже – рекла је директорка Водовода.
Помоћник директора ОШ “Стојан Новаковић” Сања Нинковић захвалила се Водоводу, челницима Месне заједнице и града на реализацији овог пројекта.
- Веома ми је драго да је издвојена јединица добила коначно воду после много труда. Деца су имала проблема и са техничком, а камо ли са пијаћом водом. Школа броји 170 ђака и предшколаца. Нас још није погодио тренд опадања броја ђака и ово је велика ствар за све нас и житеље чија ће деца имати још боље услове за школовање – рекла је Нинковић.
Према речима Ловрин Гавриловић, одмах по завршетку радова у Горњој Врањској и улици Травнице у Мајуру креће изградња канализационе мреже у улици Омладинска, такође у Мајуру, а при крају је и оизбора подизвођаћча радова за изградњу километра канализационе мреже у улици Табановачки пут.
- Грађевинску сезону завршићемо изградњом километра водоводне мреже у Прњавору. Све ове радове “Водовод” финансира сопственим средствима заједно са грађанима – додала је Ловрин Гавриловић.
Н. К.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa