Инфо

21. април 2011.21. апр 2011.
ФУДБАЛ: БАЈИНА БАШТА: ФК „СЛОГА“ : ФК „МАЧВА“2:2 (2:2)

БОД ““ КАО КУЋА

Бајина Башта, 16. 04. 2011. године. Стадион: Градски стадион у Бајиној Башти. Гледалаца: око 1.000. Голове постигли: 0:1 Ковачевић у 5. минуту, 1:1 Камберовић у 31. минуту, 1:2 Гаврић у 42. минуту, 2:2 Томић у 45. минуту. Жути картони: Марковић, Туфегџић, Ристивојевић, Обровац (ФК „Мачва“), Грујић, Милошевић, Цвијовић, Томић (ФК „Слога“).
Степандић, Тајдић, Пејовић (од 46. минута Ристивојевић), А. Радовановић, Марковић, Обровац, Лазић, Радовановић, Туфегџић, Ковачевић (од 46. минута Туфегџић), Гаврић.
У Бајиној Башти, на гостовању екипи која се бори за улазака у виши ранг, ФК „Мачва“ није поражена, пружила је солидну и чврсту игру, одлично прво полувреме, друго полувреме, у коме је домаћин надтрчан, без конкретизације, али на крају су сами домаћи гледаоци рекли вашем новинару: “ФК „Мачва“ је вероватно најбољи тим који је гостовао у Бајиној Башти у овој такмичарској сезони“.
И баш због тога је фудбал забава милиона. Не побеђују увек најбољи, шанса се даје и малима. То је показао и овај тим ФК „Мачве“ у само седам дана . У утакмици са ФК „Партизаом“ (ББ), ФК „Мачва“ је створила једну и по прилику, није дала ниједан гол, а гости две прилике, дали један гол и однели из Шапца сва три бода. У Бајиној Башти ФК „Мачва“ је створила 2-3 прилике, дала два гола, два пута водила, а домаћини су створили 7-8 прилика (углавном после прекида игре) и само захваљујући кардиналној грешки шабачког голмана освојили један бод. Стичем утисак да није било те грешке у последњем минуту првог полувремена, ФК „Мачва“ би се вероватно вратила са сва три бода из Бајине Баште. Али, шта ће те. И то је фудбал. Неправедно би било не рећи да је до те грешке Степендић био најбољи играч ФК „Мачве“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa