Инфо

6. децембар 2018.6. дец 2018.
МОЖДА И НАЈВАЖНИЈИ МЕЧ
ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ – 20. КОЛО

МОЖДА И НАЈВАЖНИЈИ МЕЧ

Дуел против Радника једнако важан за оба тима. Обе екипе сањају плеј оф, али су задовољне опстанком. Мачва победила у Сурдулици, бодови важнији од „одговора! На први део сезоне
Обе екипе биће задовољне уколико и наредне сезоне буду носиле епитет суперлигаша, у то нема сумње, међутим снове нико не може одузети, а у њима је плеј оф, још један меч са најбољим клубовима. Ипак, о томе се не говри, не док се спас не обезбеди. Позиција делује сигурније од бодовног салда и Шапчана и Сурдуличана. Неминовно пред њима је меч који одређује расположење пред паузу и празнике. Гостима је лакше, можда, лакше јер имају слабијег ривала и у последњем колу ове календарске године.
РАДНИК је синоћ дочекао РАД, зависно од исхода има између 19 и 22 бода. Ово је четврта узастопна сезона Сурдуличана у елити, нису имали проблема око борбе за опстанак, у првој су чак играли и у плеј офу. Одувек важе за изразито „домаћинску“ екипу. Све остварене победе у овом шампионату остварене су у Сурдулици, ван свог стадиона су, бодови кажу, врло слаби. Освојили су само 2 бода. Нити су посебно ефикасни, ни дефанзивно чврсти. Обично проблеме ривалима задају Керемех и Златановић, све чешће Пантелић. Окосницу дефанзиве чине Стевановић, Младеновић, Жарковић и голман Васиљевић.
Готово да је сматрано чудом када је голом Шушњара МАЧВА славила 19. августа у Сурдулици, чудом с обзиром на снагу „плавих“ на свом терену. Не би било добро да уследи реванш. По свему реченом РАДНИК делује као идеалан за победу која даје знатно мирније месеце припреме за пролеће и врло добру позицију у реалној борби „шетњи“ између мирне средине и опасне зоне. Против ЧУКАРИЧКОГ Шапчани су победили, не знамо, у тренутку штампе, исход из Новог Сада претходне вечери, а уколико је повољан, растерећеност би могла бити додатна снага „црвено-црних“ у недељу. Табела је пре синоћњег кола.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa