Инфо

28. фебруар 2019.28. феб 2019.
Изабрана нова управа
БОКС: ИЗБОРНА СКУПШТИНА БК „МАЧВА“

Изабрана нова управа

Митрић нови председник клуба. Једногласна подршка 13-чланом Управном одбору. Примарно финансијско јачање клуба и жеља за наступом у лиги са већином својих бораца
Један од најстаријих шабачких спортских колектива Боксерски клуб МАЧВА добио је нову клупску управу. Једногласном подршком чланова Скупштине клуба изабран је управни одбор који ће предводити нови председник Драган Митрић, доскорашњи клупски секретар и човек који је дуго у структурама клуба.
- Хвала члановима Скупштине на подршци и указаној части. Дуго сам у спорту, бокс волим и пратим од детињства и желим да остваримо нешто вредно пажње и да МАЧВА поново буде један од водећих клубова у држави. Ми имамо свој план и пут, желимо да афирмишемо наше борце као и до сада и да све успехе базирамо на раду наше школе, познате и признате и ван граница Србије. Имате поверење у мене, ја апсолутно у људе које сам предложио и сматрам да само заједно можемо остварити све жеље. Бићено посвећени, сложни и надам се успешни – рекао је Митрић обраћајући се делегатима после избора.
Митрић је председник клуба, потпредседници су др Драган Јоковић и Милета Станојловић Меца, а у Одбору су још Миле Радосављевић, који је и генерални секретар, потом: Синиша Митрашиновић, Љубодраг Росић Пандур, Предраг Станишић Пеги, Славко Николић, Милан Деспотовић, Милован Степандић, као и три члана истог имена Драган Петровић, Драган Петровић Тргошпед, Драган Петровић Сире и Драган Петровић, некадашњи боксер, а сада директор клуба. Надзорни одбор ће предводити Чедомир Јовановић, а уз њега су чланови Драгомир Матић и Мика Марић, а изабрани су једногласно и чланови четири комисије: Техничке, Дисциплинске, Маркетиншке и Организационе.
- Претходну годину је обележио Семиз Аличић титулом шампиона Европе, што је велики подтрек за нас и признање за тренера Слободана Митровића који је са њим радио пректично од девете године. Пети смо клуб од 30 у Лиги младих Војводине, имамо 12 медаља са појединачних првенстава, а свакако да желимо наступ и у Лиги Србије за клубове. Тренутно ту наступају екипе које немају ниједног свог борца, а то није интерес ни клуба, ни бокса. Желимо да обезбедимо стабилну финансијску базу за наступ у коме ће клуб чинити наши борци попут: Јоксимовића, Аличића, Рапкића, Томића, Мијаиловића, Цветковића, уз евентуално једно или два појачања – додао је директор клуба Драган Петровић.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa