Инфо

28. март 2019.28. мар 2019.

Нове претње градоначелнику Шапца

Градоначелнику Шапца Небојши Зеленовићу су у понедељак, док је на свом радном месту чекао амбасадора СР Немачке, директно упућене претње. Мушкарац стар око шездесет година ушао је у радне просторије градоначелника и у присуству његових сарадника вулгарно га вређао и претио речима: „Доћи ћу ти у кућу да се обрачунам са тобом“.
Полиција је одмах обавештена о случају.
У децембру прошле године градоначелнику Шапца упућене су претње и позив за линч. Тада је један од корисника Фејсбука навео адресу на којој градоначелник станује са породицом и позвао остале кориснике те друштвене мреже да се „окупе испред зграде и отерају га из града“.
Одборници Српске напредне странке у шабачком парламенту су више пута, у директном телевизијском преносу, градоначелника Зеленовића оптужили за издају и умешаност у криминалне радње, чиме су изнова стварали атмосферу линча и позивали на насиље.
Овакво понашање и иступи појединаца директна су последица атмосфере у друштву коју креира лично Александар Вучић својом агресивном реториком и путем медија које апсолутно контролише.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa