Инфо

28. март 2019.28. мар 2019.
Услуге високог квалитета
Шабац ресертификован за стандард 9001

Услуге високог квалитета

Градска управа поново добија сертификат за стандард ИСО 9001 из 2015. са низом похвала и ниједном неусаглашеношћу. Овде је направљена одлична комбинација. Руководство подржава, имају јако доброг представника руководства за квалитет и сви су јако посвећени имплементацији стандарда
Градска управа Шапца, поново је добила међународни сертификат система менаџмента квалитетом ИСО 9001, односно ресертификовала постојећи из 2015. године. Начелник Градске управе Шапца Милан Васић истакао, на одржаном састанку протекле седмице, да је ресертификација сатисфакција за запослене, али да све процедуре имају за циљ да олакшају послове грађанима.
- Постојање сертификата дуги низ година као и увођење Финансијске управе и контроле у систему Градске управе, само дефинише процедуре и утврђује ризике који постоје у нашем пословању. Радимо ово како би грађани што мање времена проводили у Градској управи, односно како би што брже завршили послове и добили решења. Ресертификација и похвале јесу сатисфакција за наш рад, али ми то пре свега радимо због грађана. Циљ нам је да они знају своја права и да их што пре и јасније остваре, истакао је Васић и додао да су жељени циљеви за 2019. годину предочени сертификаторима, те се нада се да ће добити подршку.
Град Шабац је међународни сертификат система менаџмента квалитетом ИСО 9001 добио у јануару 2007. године, као прва општина у Србији, на основу званичног и стручног вредновања немачке оцењивачке куће „TUV SUD Group“. Устројио је свој систем функционисања у циљу задовољења захтева корисника услуга и потврдио опредељење да као локална самоуправа буде најбољи могући сервис грађана, привредних субјеката и свих других институција.
-Градска управа Шапца оправдава указано поверење. Ја сам први пут овде али сада сам имала прилику и да се уверим. Радило се о ресертификационој провери. Градска управа поново добија сертификат за стандард ИСО 9001 из 2015. са низом похвала и ниједном неусаглашеношћу. Овде је направљена одлична комбинација. Руководство подржава, имају јако доброг представника руководства за квалитет и сви су јако посвећени имплементацији стандарда, истакла је Вера Живановић, сарадник „TUV SUD Group“ која је вршила проверу квалитета за ресертификацију.
Од увођења система менаџмента квалитетом ИСО 9001, па до данас, провере од стране оцењивачке кућа “TMS CEE”, потврдиле су да Градска управа Шапца грађанима пружа услуге високог квалитета и да је Градска управа Шабац напредовала у значајној мери, тако да се више не поставља питање испуњавања прописаних стандарда већ само степен напретка.
К.Ј.Ђ

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa