Инфо

23. мај 2019.23. мај 2019.
У НЕДЕЉУ ОДРЖАНА ДЕСЕТА
ИЗЛОЖБА ПАСА

Велико интересовање за кинологију

Треће место на овогодишњој изложби припало је немачком овчару Cronosu, власника Стевице Цвејића. На другом месту нашао се бул теријер стандард Pablo From The Hood, власника Олге Јанковић док се на победничко постоље попео немачки краткодлаки птичар Nok Haus Illmark, чији је власник Марко
Адамовић
Протеклог викенда је у Коцељеви у организацији Кинолошког друштва одржана јубиларна, десета изложба на којој је учествовало скоро 250 паса свих раса одгајивача из Србије али и земаља из окружења, попут Македоније, Црне Горе и БиХ.
Присутне излагаче, госте и посетиоце поздравио је најпре председник друштва Слободан Петровић а изложбу је отворио председник општине Душан Илинчић.
Организатор је припремио великих број пехара за победнике по категоријама а посебност ове изложбе огледа се у чињеници да су сва деца, која су учествовала са својим кућним љубимцима, добила медаље.
Треће место на овогодишњој изложби припало је немачком овчару Cronosu, власника Стевице Цвејића. На другом месту нашао се бул теријер стандард Pablo From The Hood, власника Олге Јанковић док се на победничко постоље попео немачки краткодлаки птичар Nok Haus Illmark, чији је власник Марко Адамовић.
–Пространство свих седам рингова и присуство осам квалификованих судија дају посебну тежину овој изложби с обзиром да су истога дана у нашој земљи одржане још две сличне. Терен код коцељевачког базена је идеалан за ову изложбу- истичу у Кинолошком друштву Коцељева.
Да у овој општини постоји значајно интересовање за кинологију сведочи и присуство великог броја посетилаца али и податак да су у овом месту регистроване три одгајивачнице ротвајлера, немачких овчара и америчких стафорд теријера.
Организатори напомињу да имају одличну сарадњу са ЛУ “Тамнава” те се на свакој изложби у Коцељеви бира и најлепши ловачки пас.
Весна Бошковић

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa