Инфо

23. мај 2019.23. мај 2019.
НЕИЗВЕСНОСТ НАВИКА
ФУДБАЛ: КОЛУБАРСКО-МАЧВАНСКА ЗОНА

НЕИЗВЕСНОСТ НАВИКА

Ништа се у Зони значајније не мења, а само пролазе кола и крај је све ближи. Не киксирају екипе у борби за врх, а у борби за спас битке трају. Као што се гледа изнад и испод свог имена на табели, тако се ослушкују вести из Српске лиге „Запад“.
МАЧВА чува прво место, али га чека још три тешка меча, гостовање у Љигу и у Шапцу у последњем колу и незгодни Ваљевци у Богатићу. Како игра „Железничар“, јасно је да Богатинци морају да остваре све три победе како би се радовали пехару. На њима је да прво победе у Љигу, екипу која је све само не лаган противник, тим који је у другој полусезони освојио 25 бодова у десет кола! и по том учинку је трећи у лиги, а потом навијају за Шапчане да начине сензацију у Лајковцу. „Жеља“ ће срцем бити уз Љижане, пре него серију победа покуша да настави против другог најстаријег шабачког фудбалског клуба. Оба водећа тима су у серији од осам узастопних победа.
РАДНИЧКИ је направио велики корак ка опстанку. У Лајковцу ће бити тешко, ове и наредне недеље, посебно када их дочека кандидат за титулу. Опстанак није далеко, али још није обезбеђен. У вишем рангу је Прово близу опстанка, Лозница и Дрина су у опасној зони, а они одређују да ли ће из Зоне у Округ два, три, четири или пет екипа.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa