Инфо

22. август 2019.22. авг 2019.
Баш не функцинише
ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА

Баш не функцинише

Четири пораза у пет кола. Недостатак идеје у нападу и пад концентрације у одбрани. Свака утакмица битна да се одржи корак. Рад и погодан и незгодан ривал за ову ситуацију
Ко не прати мечеве МАЧВЕ довољно је да погледа табелу и забринуто замахне главом, ко прати мечве, једнако нема разлога за оптимизам, у збиру то је једна јако лоша и болна слика коју не поправља ни чињеница о великом броју преосталих кола. Резултати нису добри, игра није добра, фудбалерима као да нешто недостаје како би заличили на суперлигашки тим из претходних сезона. У пет кола значајан проценат поседа лопте није донео ништа вредно пажње пред голом, недостајало је луцидности, креације, прецизности. На другој страни, грешке су неизбежне и све екипе до сада су знале да то казне, бар једном, а неке и више пута. Промена у саставу је било, покушаја, но резултата нема и нема.
РАД делује као добра прилика да се учини нешто више. Наспрам себе МАЧВА ће имати врло просечног домаћина, екипу „са шмеком“, али без великог квалитета. Ипак, далеко од тога да је шабачки тим у прилици да некоме прети, нити да рачуна на бодове, док, како истиче тренер Дарко Тешовић, сви планирају поене против „црвено – црних“.
Током лета екипа са Бањице остала је без Лутовца (Партизан), Петровића (Ц. Звезда), Балабановића (Пролетер), Стојановића (Златибор), Веселиновића (Синђелић), а у инострансту срећу траже: Шипчић, Баиновић, Младеновић, није у тиму више ни Волков. Од значајних долазака издвја се само некадашњи центарфор Војводине БЈЕДОВ, повратник из Казахстана. Уз њега претња ће бити некадаши нападач Мачве КАСАЛИЦА, а ослонац Бањичана су још: Трифуновић, Јагодић и Смиљанић.
У Мачви Ристивојевић и Адамовић су скупили три жута картона. Досадашњи мечеви против Рада не могу показати да неко има предност традиције. На Бањици једна победа Шапчана (2017) и Рада (2018). Београђани су задовољни уколико опстану, Мачва не одустаје од плеј офа, но то је све било пре почетка сезоне.
Д. Б.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa