Инфо

28. новембар 2019.28. нов 2019.
„Триплета“ за Омера
БОКС: МЕМОРИЈАЛ „ЖИВОРАД РАЈШИЋ“

„Триплета“ за Омера

Седамнаесту годину почаст некадашњем шабачком боскеру и боксерском тренеру Живораду Рајшићу – Рајши одата је боксерском ревијом, односно Меморијалом који носи његово име, а трећу узастопну годину победнички пехар завршио је у рукама најбољег боксера клуба организатора ОМЕРА АМЕТОВИЋА. Трећи млади боксер Европе у перо-лакој категорији и шампион Србије трофеј је заслужио великом победом против шампиона Европе, Ергухала Сабрија, најбољег боксера софијског ЦСКА. У дербију читаве Ревије, мечу који је отворио омладинску категорију, једногласном одлуком судија српски репрезентативац победио је поенима 3:0 и тако одбранио пехар освојен претходне године.
-Повреда ме је спречила на Европском да га победим у полуфиналу, али пред мојим навијачима није имао шансе. Јако сам задоовљан наступом и ово ми је замајац за „златну рукавицу“ и наредну годину – рекао је Ометовић.
На Меморијалу, у оквиру кога је организовано редовно девето коло Лиге младих Војводине, приређено је укупно 28 борби у свим старосним категоријама, од пионира до сениора, у мушкој и женској конкуренцији, а наступали су боксери из оба шабачка клуба, већине домаћих екипа, као и гости из Бугарске.
-Ако нас мој брат гледа негде од горе, знам да је поносан што његово име живи кроз овакав турнир, кроз клуб, али и великог шампиона Омера Аметовића Белог. Фантастичан турнир, сјајни борци, из Србије, Бугарске, Бугари су довели најбоље што имају и ја сам изузетно захвалан. Хвала Граду који је стао уз нас, пријатељима клуба, без којих не би било ни Меморијала, а камоли такмичења оваквог квалитета. Поносан сам и на борце нашег клуба, не само Омера, већ и Дула Станковића, Дула Митровића, Милицу, Алена – додао је Милорад Рајшић, председник клуба организатора.
Додељене су награде најбољим боксерима свих категорија по узрасту. Сваки учесник је добио диплому и мајицу са ликом Живорада Рајшића, а победници свих мечева и медаље.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa