Инфо

9. јул 2020.9. јул 2020.
Београдски доктори  на услузи Шапчанима
НОВА ПОЛИКЛИНИКА У ШАПЦУ

Београдски доктори на услузи Шапчанима

Од 1. јуна у улици Тиршов венац 7. почела са радом поликлиника „Јовић“. На услузи Шапчанима светски признати београдски стручњаци. Ценовна политика: конкурентна и примерена
Након Москве и Београда, стицајем животних околности, а руковођен жељом да својим скорашњим суграђанима обезбеди најбољу здравствену услугу доктор Борис Јовић почиње приватну праксу у Шапцу. Од првог јуна, у улици Тиршов венац 7, почела је са радом поликлиника „Јовић“, са услугама прегледа лекара опште праксе, специјалистичких прегледа, естетске медицине и хируршких интервенција.
-Желео сам у Шапцу да отворим нешто чега нема. Да им приближим докторе из Београда без додатних трошкова превоза и пута. Сада, када је клиника почела са радом и под својим окриљем окупила престижна имена београдске медицине, могу да констатујем да сам у томе успео, могу да кажем да Шапчани код нас имају исту, ако не и бољу услугу него у неким приватним клиникама у Београду.

Престижни докторски кадар
Докторски кадар Поликлинике „Јовић“ чине доктори са Војно-медицинске академије и Клиничког центра Србије. Стручњаци завидног искуства и светског гласа.
-Имамо другачији кадар од онога који су Шапчани навикли да виђају на клиникама. Превасходно бих истакао свог оца проф. др Небојшу Јовића, максилофацијалног хирурга светског гласа, професоре ендокринологе, урологе, кардиологе, гастроентерологе - наводи доктор Борис Јовић, специјалиста радиологије са ВМА, који је основне студије медицине завршио у Москви у којој је и десет година живео, и додаје да је тренутно присуство стручњака условљено потребом, односно бројем заказаних прегледа, али по устаљењу броја пацијената сваки доктор ће имати свој радни дан и долазиће једном недељно.

До специјалисте брзо, без чекања и додатних трошкова
Идеја оснивања поликлинике је да наши суграђани, брзо и без додатних трошкова дођу до неопходних здравствених услуга. Уместо да они одлазе у Београд, крећу се у оквирима свог града, а преглед заказују у најбржем могућем термину. Без сувишних позива и листи чекања које се „отежу“ месецима.
За ценовну политику, доктор Јовић тврди да је конкурентна и примерена.
-Највећа предност је више пута поновљена чињеница да сада у свом граду можете доћи до доктора на чије прегледе би чекали недељама, и то уз приступачне цене и без трошкова одласка или боравка у Београду- подвлачи доктор Јовић, трећа генерација лекара у својој породици.

Ултразвучна дијагностика и интернистичке гране
Како доктор Јовић наводи, иако је ова поликлиника регистрована на радиологију, односно, ултразвучну дијагностику, бави се и свим интернистичким гранама медицине: кардиологијом, урологијом, пулмологијом, гастроентерологијом, нефрологијом, дерматологијом.
Када је реч о стручности кадра, доктор Јовић каже да, иако лидери у својим специјалистичким областима, њихови лекари континуирано похађају стручна усавршавања, како у земљи тако и у иностранству, како би најсавременија знања из области медицине ставили у службу наших суграђана.

Београд-Москва-Београд-Шабац
Рођен у Београду, основне студије медицине завршио је у Москви. Специјализацију из радиологије завршава на Војно-медицинској академији у Београду. У Шабац га доводи судбина, тачније љубав. Оженио се шапчанком, а данас је у срећном браку и отац је троје деце. Седмогодишња веза са овим градом резултирала је Поликлиником, али и великом љубављу према Шапчанима.
-Мој живот пре Шапца се одвијао на релацији Београд-Москва. Тада нисам ни слутио да ћу доћи у Шабац, и баш овде отворити клинику. Први сусрет са овим градом је био пријатно изненађење, данас је то већ љубав. Седам година живим у граду који се константно развија. Сређене су улице, центар, базен. Људи су ме одлично прихватили и заволео сам овај град. Не планирам да се враћам у Београд, иако сам тамо рођен-тврди доктор Борис Јовић.
Ж.П.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa