Инфо

13. август 2020.13. авг 2020.
ИЛИЋ НОВО ПОЈАЧАЊЕ
ВАТЕРПОЛО: ВК ШАБАЦ

ИЛИЋ НОВО ПОЈАЧАЊЕ

Пето ново играчко име у клубу. Исказао се у дуелима против Шапца у финалној серији. Адут дефанзиве пре свега. Играчи на окупу, припреме по добијању дозволе и доласку тренера Николића у Шабац
Некадашњи млади ватерполо репрезентативац и потенцијални члан најбоље сениорске селекције Србије СТЕФАН ИЛИЋ ново је појачање шампиона Србије, Ватерполо клуба ШАБАЦ. Овај 25-годишњи играч у наш град долази из Црвене Звезде, где је био једна од носилаца игре. Истиче се пре свега игром у добрани. „Чивијаши“ су га упамтили по доброј игри у финалној серији 2019. године када је чувао центре Шапца, а у Београду је и дао одлучујући гол за победу у другом мечу финалне серије.
Илић је пето ново име у екипи Шапца током лета када говоримо о играчима. За сада су уговоре потписали: Јанковић (Ц. Звезда), репрезентативац Стојановић (Мишколц – Мађарска), репрезентативци Црне Горе Ћетковић (Будва) и Гардашевић (Јадран Х. Нови) и Илић (Ц. Звезда). Уз њих у Шапцу је и нови тренер, прослављени Емил Николић. Отишли су: Рогач (Орадеа), М. Радуловић (Раднички), Н. Радуловић (Нови Београд) и Гавриловић (Војводина). Првенство Прве А лиге стартује 26. септембра.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa