Инфо

1. септембар 2011.1. сеп 2011.
СУТРА У ШАПЦУ

ВЕЧЕ КУПОВИНЕ И ДОБРЕ ЗАБАВЕ

У 107 продавница и угоститељских радњи у граду, у петак вече, попуст и до 70 одсто. За пролазнике у пешачкој зони богат културно-забавни програм
По први пут, у организацији Града Шапца, Туристичке организације и Фасхион Даy теама, сутра увече у Шапцу биће уприличена манифестација под називом “Вече куповине и добре забаве“. У периоду од 18 до 24 часа, у свим продајним, услужним и угоститељским објектима, укљученим у програм, наши суграђани ће имати прилику куповине по ценама нижим од 10 до 70 одсто.
- Организација овакве манифестације у Шапцу је вишеструко корисна. Са једне стране, за учешће у програму одазвало се 107 власника продавница и угоститељских објеката. Изашли су нам у сусрет да направе попуст од 10 до 70 одсто, и да врата њихових трговина буду отворена до 24 часа. А са друге, ово је изузетна прилика за наше суграђане да у једној ноћи купују јефтиније и да се при том добро забаве јер је у пешачкој зони приређен богат културно-забавни програм ““ рекао је испред Туристичке организације Шабац Драгојло Лазић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa