Инфо

5. новембар 2020.5. нов 2020.
Фестивал примењене  електронике и дигиталне  фабрикације- Направи сам
НАЈАВЉУЈЕМО

Фестивал примењене електронике и дигиталне фабрикације- Направи сам

У петак, 20.11.2020. године од 10.00 до 17.00 часова, Техничка школа Шабац у сарадњи са Центром за стручно усавршавање Шабац, организује трећи по реду Фестивал примењене електронике и дигиталне фабрикације- Направи сам.
Због ситуације са пандемијом КОВИД- 19, манифестација је потпуно трансформисана у онлајн догађај који ће се прености са званичне Фејсбук странице Техничке школе Шабац, а путем ЗООМ апликације.

И ове године биће приказан велики број радова ученика наше школе, али и других школа из Србије са којима смо остварили сарадњу и пријатељство. Такође, могу се чути и видети предавања професора са Електротехничког факултета у Београду, Факултета техничких наука у Новом Саду, представљање компанија које развијају иновативне технологије у области роботике, биомедицине, 3д моделовања и штампе, видео игара…

Задовољство нам је да позовемо све заинтересоване да прате манифестацију и да кроз уживо укључења постављају питања и учествују у дебати. Пројекат манифестације одобрио је и финансирао Центар за промоцију науке.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa