Инфо

1. септембар 2011.1. сеп 2011.
У ШАПЦУ ОДРЖАНО ПРВО ВЕЧЕ КУПОВИНЕ

ГУЖВА КАО НА ВАШАРУ

Прошлог петка, по узору на светске метрополе, у Шапцу организована прво “Вече куповине“. Најављени попусти од десет до седамдесет одсто на улицу измамили велики број наших суграђана. Власници радњи више него задовољни прометом
Богат културно уметнички садржај у пешачкој зони, најављени попусти у преко сто радњи и пријатно летње време, били су довољни разлози да импозантан број Шапчана, прошлог петка проведе време на градским улицама. Идеја да се у Шапцу организује “вече куповине“ преузета је од већих светских градова. Основни циљ оваквих манифестација је да они који купују уштеде, а они који продају зараде. Колико је организатор у Шапцу у томе успео говоре коментари самих учесника.
- Све је прошло одлично. Била је гужва као на вашару. Неки су гледали, неки куповали. Задовољни смо продајом. Можда је било малих пропуста приликом организације појединих ревија, али све су то ситнице које се лако могу исправити. Дакле, понављам, врло смо задовољни и уколико ова манифестација постане традиционална учествоваћемо и наредних година- рекли су нам у продавници накита “Две шмизле“.
Са њима се слажу и у бутику “Виктор“.
- Велики број људи је ушао у радњу у петак вече. Доста се и продало. Мислим да је иста ситуација у свим бутицима, па сматрам да је “Вече куповине“ више него успело ““ кажу у “Виктору“.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa