Инфо

4. фебруар 2021.4. феб 2021.
Лажна елита
Саопштење за јавност

Лажна елита

За првих стотину дана власти, Српска напредна странка са својим коалиционим партнерима, учинила је много. Нисмо дозволили да нас успори епидемиолошка ситуација. Увек може и више и боље и то наши суграђани знају. Зато су нам дали поверење. Разумљива је, стога, љубомора оних који за две деценије нису учинили ништа, осим да у кругу своје групе уживају у трошењу новца суграђана
Градски одбор Српске напредне странке у Шапцу сматра да је самопрокламована елита нашег града у свом уличном перформансу још једном потврдила да су 20 година радили само у интересу личног богаћења, а не за добробит својих суграђана.

За 20 година нису били у стању да изграде један метар водоводне и канализационе мреже у 42 шабачка села. Дизали су вишемилионске кредите за уређење ужег центра града, а у приградским насељима и даље постоје септичке јаме.

Док су се градови мањи од Шапца развијали, наш град је таворио. Онемогућили су слободу другачијег мишљења, а свако ко би им се супротставио био је изложен најбруталнијим нападима и дискредитовању. Став ове квазиелите, да су само они подобни за високе положаје у граду, Шапчане је скупо коштао.
У својој похлепи ишли су толико далеко да је њихов предводник постао једини градоначелник у историји Србије који је осуђен за ненаменско трошење пет милиона евра из градске касе. Нажалост, тај случај је застарео, те тако није вратио дуг друштву.

Ова лажна елита која се заклиње у демократију, злоупотребила је чак и могућност референдумског изјашњавања. Само је код њих било могуће да једва десет одсто одлучи у име свих. А да им је искључиво лично богаћење било приоритет говори и садашње непоштовање према институцијама града. Пошто им је каса пресушила, институције града називају погрдним именима.

Одговорни су и за то што су у једном тренутку град, приградска насеља и село били претворени у депонију. Радници ангажовани на одношењу смећа у очима ових модерних робовласника починили су највећи грех: тражили су плату. И нису је добили! Зато су штрајковали, а многи су и променили радно место како би прехранили своје породице.

Српска напредна странка згрожена је што се бивша шабачка власт наслађује бројем преминулих од Короне у нашем граду. Од последица ове болести преминули су милиони људи у свету. То је пошаст која је у борби ујединила човечанство. Морамо да приметимо да је крајње злобно и надасве љигаво приписивање заслуга за успешну борбу против овог вируса током првог таласа бившем градоначелнику Шапца.

Само захваљујући одлуци председника Србије Александра Вучића да уведе ванредно стање, избегнута је катастрофа. За то време, лидер шабачке квазиелите, а сада човек који се прешалтао на решавање климатских промена, искористио је Ковид кризу бестидно се рекламирајући. Сви се сећамо како је уз флашицу алкохола, сапуна и две табле витамина делио и своју слику.

За првих стотину дана власти, Српска напредна странка са својим коалиционим партнерима, учинила је много. Нисмо дозволили да нас успори епидемиолошка ситуација. Увек може и више и боље и то наши суграђани знају. Зато су нам дали поверење. Разумљива је, стога, љубомора оних који за две деценије нису учинили ништа, осим да у кругу своје групе уживају у трошењу новца суграђана.
ГО СНС Шабац

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa