Инфо

25. март 2021.25. мар 2021.
Повратак домаће борбе
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Повратак домаће борбе

Репрезентативна пауза окончана, повратак реалности домаће сцене. Важни мечеви пред Шапчанкама. За викенд следи гостовање у Инђији
Већ по рукометној традицији пажња јавности, после краха, затвара круг разговором о катастрофалним односима у репрезентацији о којима се ћутало, који су игнорисани и сл. Репрезентација је отпутовала у Ђери под паролом шансе генерације, вратила се после два тешка пораза и са много говора о лошим односима са селектором, наравно без места у Токију, но док то окупира пажњу, већ синоћ је настављен домаћи шампионат. Већ је број пред вама нашао своје место под пресама штампарије када су на паркет сале Гимназије, после готово три недеље паузе изашле рукометашице Медицинара и Младог Радника. Свако је то био изузетно зналачајан меч. Млади домаћи тим је имао прилику да победом додатно приђе опстанку, гостима беше можда и последња шанса да било какве шасне за опстанак сачувају, надамо се да је разочарење отпутовало у Радинце, а да се чула песма из свлачионице домаћих.

Мала пауза је пред викенд гостовање у Инђији. Железничар је пре почетка сезоне словио за плеј оф кандидата, још је у борби за велики пласман. У низу су од четири узастопне победе на свом терену. Марија Дмитровић је носилац, уз Петковићеву на голу, ту су још: Вељковић, Чаврић... тим најбоље познаје Александра Крстић која се у Медицинар вратила управо из Инђије. Иза њих је такође тежак меч у Јагодини.
После гостовања у Инђији, „Медицинаркама“ гостује још један плеј оф кандидат Раднички, а потом следе такмаци из средине табеле. Младост у Новој Пазови и Бор у Шапцу.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa