Инфо

22. април 2021.22. апр 2021.
15. међународна бициклистичка трка Београд – Бања Лука

15. међународна бициклистичка трка Београд – Бања Лука

Све је спремно за старт 15. Међународне бициклистичке трке Београд – Бањалука на којој ће прва етапа бити вожена данас, 22. априла од Београда до Шапца.
Трка стартује са Трга Републике у Београду, а пролазак кроз Град Шабац који је домаћин прве етапе је између 13.30 и 14.30 часова.
Град Шабац дао је сагласност за коришћење локалних путева и улица које су у његовој надлежности и измену режима саобраћаја у следећим улицама: Краља Милутина, Војводе Мишића, Цара Душана, Јанка Веселиновића и Јеврејска у периоду од 13.30 до 14.40 часова, и улице Масарикова и Цара Душана, од Војводе Мишића до Дома Војске, у периоду од 10.00 до 12.00 часова.
Завршница, односно циљ етапе је на (Тргу шабачких жртава), где је планирана церемонија проглашења најбољих у првој етапи.
Регулисање саобраћаја обављаће Управа Републичке саобраћајне полиције.Да подсетимо, током овогодишње трке возиће се четири етапе:
22. априла, Београд – Шабац
23. априла, Обреновац – Бијељина
24. априла, Бијељина – Власеница
25. априла, Приједор – Бања Лука
На трци ће наступити 175 бициклиста из 35 светских земаља, са пет континената, која ће у свом 15. издању угостити тимове из Шпаније, Италије, Немачке, Новог Зеланда, Камбоџе, Русије, Сједињених Америчких држава, Пољске, Словачке, возаче из Холандије, Француске, Аустралије као и екипе из целог региона.
Током четири тркачка дана, караван у којем ће бити више од 300 људи прећи ће више од 1.000 километара кроз Србију и Републику Српску.
Трка је не само спортски, већ и туристички догађај, који има за циљ промоцију најлепших природних и туристичких дестинација у Србији и Републици Српској.
КАБИНЕТ ГРАДОНАЧЕЛНИКА

Најновији број

29. јул 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa