Инфо

5. август 2021.5. авг 2021.
ФБ страна клуба

ФБ страна клуба

ЖРК МЕДИЦИНАР

Плеј оф сан

Припреме за нову сезону започео је и шабачки „Медицинар“, а као и претходних лета, читав процес ће бити спроведен у Шапцу, док ће учињено током рада имати проверу у припремним дуелима све до септембарскмог старта Супер лиге.
Прве недеље је предвиђен рад искључиво на физичкој спреми, а потом, од понедељка, предвишени су техничко-тактички тренинзи, уз наставак кондиционог дела и фокус ће бити на доброј спреми рукометашица пред суперлигашке изазове.
-За кондициони део припрема задужен је наш кондициони тренер Бане Милојевић. Од понедељка се раду придружује тренер Младен Ољача, задужен за голмане и одмах почињемо и групне тренинге и индивидуални рад. Очекује нас висок интензитет, а већ 17. августа играмо припремну утакмицу против вицешампиона, Радничког – нагласила је тренер Сандра Колаковић.
Конкуренцију у екипи у односу на претходну сезону појачали су бекови: Вања Ђорђевић (Слога ПМ), Кристина Цвијановић (Железничар) и Ана Томковић (Бекамент), док је једини одлазак Лана Мијаиловић која је уписала студије у Новом Саду и наступаће за Војводину наредне сезоне.
Стручни штаб ће, уз поменуте тренере чинити још и Владимир Павловић који остаје први асистент Сандре Колаковић и тренер друге екипе. Првенство почиње 11. септембра, а Медицинар гостује у Бору на старту.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa